Beroepsperspectief

Wanneer:
juni 27, 2016 @ 09:43 – 10:43
2016-06-27T09:43:00+02:00
2016-06-27T10:43:00+02:00
Beroepsperspectief
Beroepsperspectief

Veel afgestudeerden beginnen een eigen praktijk, al dan niet naast een andere baan. Omdat de Akademie een geaccrediteerde opleiding is, bestaat de mogelijkheid jezelf na afstuderen in te schrijven bij een beroepsvereniging. Jouw cliënten kunnen dan vaak (een deel van) de kosten vergoed krijgen door hun zorgverzekeraar, wanneer ze verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen.

Sommige afgestudeerden geven massagetherapie een plek in hun huidige werkzaamheden, bijvoorbeeld binnen in het onderwijs, in de zorg of in de psychosociale hulpverlening. Ook is het mogelijk om je kennis en vaardigheden te combineren met andere activiteiten binnen een therapeutische praktijk, bijvoorbeeld als aanvulling op coaching, Reiki, voetrefexologie, stressbehandeling e.d.

Na het behalen van het certificaat tot Holistisch Masseur na het eerste jaar van de vakopleiding, is het mogelijk om in dienstverband of freelance te werken in sauna's, sportscholen, schoonheidssalons, vakantie-oorden of in hotels.

Steeds meer organisaties erkennen het belang van massagetherapie. We zien een trend naar een zich ontwikkelend, ruimer beroepsperspectief.

Comments are closed.