Inschrijven en Kosten

Inschrijven en Kosten

INSCHRIJVEN MASSAGETHERAPIE BASISJAAR 

In september 2022 start er weer een nieuw basisjaar. Deelname aan de tweedaagse Introductiecursus Leren Masseren is een voorwaarde voor inschrijving. Deze cursus geeft een goed beeld van het studiejaar, de lesstof en de wijze van lesgeven. Klik hier voor meer informatie.

Je kunt je inschrijven voor het eerste jaar door het digitale formulier (via de button Inschrijven) in te zenden. In de bevestigingsmail zijn een uitgebreid inschrijfformulier en roosters van zowel de maandaggroep en de woensdaggroep opgenomen en ontvang je meer informatie over de verdere procedure. De inschrijving is definitief na ontvangst van het inschrijfformulier en het inschrijfgeld.

Het studiegeld van het eerste jaar bedraagt € 2.990,-. Dit bedrag is exclusief studieboeken, de verblijfskosten voor de externe lesweekenden, een massagetafel om thuis te kunnen oefenen en overige massagespullen (handdoeken, olie e.d.). De kosten van studieboeken zijn niet ieder jaar gelijk en is afhankelijk van of je een gedrukt of digitaal exemplaar wenst. Afhankelijk van je situatie kan een deel van de kosten aftrekbaar zijn van de belasting.

De versnelde variant van de jaartraining massagetherapie kost € 2.550,- euro en start in januari. Het massageprogramma wordt versneld doorlopen en de medische basiskennis in het vak Massage en Gezondheid wordt in de zomer aangeboden voor de studenten die verder willen met de opleiding. De kosten voor dit blok bedragen € 395,=.

Het is mogelijk om in één termijn te betalen, of via een maandelijkse automatische incasso.

Als je een opleidingsbudget krijgt vanuit het UWV neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen je met de aanvraagprocedure.

Ook met andere vragen helpen we je graag, neem gerust contact met ons op (info@akademie.nl, 020 - 330 85 72)!

Comments are closed.