Introductiecursus Leren Masseren

Wanneer:
augustus 13, 2022 – augustus 14, 2022 hele dag
2022-08-13T00:00:00+02:00
2022-08-15T00:00:00+02:00
Kosten:
195,00
Introductiecursus Leren Masseren
Introductiecursus Leren Masseren

Datum:za 13 en zo 14 augustus 2022
Tijd:10:00 - 18:00 uur
Docent:Jet Keizer
Locatie:Wingerdweg 32, 1031 CA Amsterdam
Voor wie:voor iedereen met interesse in massage!
Prijs:€ 195,=

 

Leren masseren is fantastisch! Deze twee dagen zijn echt een kleine minivakantie. Je bent er even helemaal uit. Bezig met je handen en je lichaam, in plaats van met je hoofd. In verbinding met jezelf, degene die je masseert en de rest van de groep. Na afloop zien we een groep blije mensen, die zich herboren voelen.

We hebben allemaal een druk bestaan. Vele ballen die we in de lucht moeten houden. Een gezellige ouder zijn en een goede partner, targets halen op je werk, afspreken met vrienden en familie en continue via je smartphone in contact zijn om dit alles te organiseren. Het gevolg: geleefd worden door je agenda, bijna ieder moment van de dag is gevuld. En nog maar  weinig ruimte voor voelen, ervaren, plezier en spel.

Gun jezelf even ruimte en doe mee met deze workshop. Je oefent grepen voor het hele lichaam, zodat je na afloop een fijne ontspanningsmassage kunt geven aan vrienden en familie. Je oefent op elkaar, dus je ontvangt zelf ook heerlijke massage! Je zult merken hoe verrijkend zowel geven als ontvangen kan zijn. Daarnaast doen we oefeningen om meer tot rust te komen, het denken te kalmeren en meer in het lichaam aan te komen. Het eigen lichaam is het instrument van de masseur, maar lichaamsbewustzijn is ook wezenlijk als kompas in je hele bestaan. Wij geloven in de wijsheid van het lichaam: het weet alles, als je er maar naar luistert! En dat valt soms helemaal niet mee.....

Wij nodigen je van harte uit om mee te doen en de rijkdom te ervaren van liefdevolle aandacht voor jezelf en de ander via massage.

 

Interesse in de vakopleiding?

Deze massagecursus geeft je een goede indruk van de werkwijze van de Akademie en de jaartraining Holistisch Masseur, het eerste studiejaar van de vakopleiding Massagetherapie. Deelname aan de massagecursus is verplicht voor inschrijving in het eerste jaar. Klik hier voor meer informatie.

 

Comments are closed.