fbpx
 • Massage cursussen

  Voor onze massage cursussen zijn wij in binnen – en buitenland altijd op zoek naar interessante onderwerpen en inspirerende docenten. Ze zijn bedoeld voor hen die met massage willen beginnen, of die zich willen oriënteren op een bepaald type massage of bodywork. Ook bieden we meerdaagse scholingen aan voor masseurs en massagetherapeuten die zich willen blijven ontwikkelen in hun vak.

  Sinds 2022 hebben de Akademie en Esoterra haar krachten verenigd. Voor het volledige cursus aanbod kun je hier terecht.

  Beginnen met massage

  Heb je weinig ervaring met massage en wil je kennismaken met de beginselen, dan is de introcursus een echte aanrader. Je krijgt de kans kennis te maken met massage, waarin je meegenomen wordt in de wondere wereld van het voelen. Iedere lesdag is een rijke aaneenschakeling meditatie, beweging, lichaamswerk en massage.

  Massage professional worden

  Na het volgen van deze cursus kun je verder leren met:

  Massage cursussen als bij- en nascholingen

  Van oudsher is de Akademie hét bij- en nascholingsinstituut van Nederland. Met internationale gastdocenten als Liz Koch, Robert Schleip en Brian Utting. Maar ook met steengoede Nederlandse, geaccrediteerde bij- en nascholingen.
  Esoterra blijft deze koers varen en biedt een breed scala aan geaccrediteerde bij- en nascholingen. Een paar aansprekende voorbeelden zijn:

  En nog veel meer. Kijk hier voor het volledige aanbod.

  massage cursussen

  English spoken course

  Finally an English spoken massagecourse in Amsterdam. We’d love to meet you there. Read more here.