fbpx
 • Team

  Maak kennis met ons team!

  Avi Bahat

  Wonderbaarlijke bodyworker, die kennis, vaardigheden en intuïtie samensmelt tot een prachtig geheel. Geeft les vanaf het 2e jaar.
  Avi Bahat (Israel) heeft een uitgebreide achtergrond in Structureel Werk, Trager Approach® en Paula Garburg methode®.

  John Armstrong

  Docent Diepe Weefsel Technieken in jaar drie en vier. Gestructureerd, zoals het een Rolfer betaamd. Niet te stuiten in zijn enthousiasme voor het vak en in het delen van zijn kennis en vaardigheden!

  Mirjam Visser

  Vanuit haar rijke achtergrond begeleidt ze studenten in het vak therapeutische vorming. Heeft de Akademie afgerond en weet dus als geen ander wat studenten beweegt! Na haar opleiding aan de toneelschool Maastricht en de studie Theaterwetenschap heeft Mirjam o.a. als acteur en productieleider in het theater gewerkt.

  Jet Keizer

  Docente Holistische Massage Verbinding -en Verdieping in verschillende studiejaren. Haar leermeester en tevens oprichter van de opleiding Hemmo-Jan Smid, heeft haar de kunst van het aanraken bijgebracht. Een kunst die zij met enthousiasme en persoonlijke aandacht voor haar studenten weet over te brengen.

  Natasja Meijer

  Docent anatomie, palpatie en holistische massage focus, zelf nog dagelijks verwonderd door de werking van ons lichaam. Deze verwondering draagt ze – vanuit haar passie en enthousiasme – graag over aan anderen. Dit doet ze door zoveel mogelijk ‘droge’ stof om te zetten naar toepasbare kennis tijdens de lessen.

  Sigrid Paulussen

  Doceert medische basiskennis vanuit haar rijke achtergrond als huisarts. Sigrid Paulussen heeft haar opleiding geneeskunde voltooid in 1997. Daarna heeft zij verscheidene jaren als arts gewerkt in zeer uiteenlopende disciplines.

  Ilse van Haastrecht

  Ilse is docent van de lessen bewegingseducatie in het derde en vierde leerjaar. In deze lessen leer je meer over je eigen lichaam, de kwaliteiten van beweging (zoals ontwikkeld in de Laban Movement Analysis) en over hoe je je lichaamsbewustzijn inzet in het werken met cliënten.

  Mariken van de Bovenkamp

  Mariken is afgestudeerd als massagetherapeut aan de Akademie en er vanaf september 2019 werkzaam als docent en mentor. Ze beleeft heel veel plezier en voldoening aan het lesgeven en het begeleiden van het persoonlijke proces van de studenten.

  Chantal van Meel

  Chantal heeft jarenlang ervaring vanuit haar achtergrond als apothekersassistente. Zelf zocht ze naast medicijnen, naar andere manieren om mensen bij hun ziekte te begeleiden. Nu heeft ze een praktijk voor natuurgeneeskunde en geeft ze massage en gezondheid. De medische basiskennis bij de Akademie.